Alla inlägg under april 2011

Av Beatrice Lundh - 17 april 2011 21:34

  Var ner idag och gjorde vårfint åt Mamma


Ying och Yang.'  


  Pryder väggen i vårt sovrum, Kärleken övervinner allt! 


Man kan ju inte annat är älska lille C´s liggstil.


   

Close-up C


        

Helgen har varit hellugn. I fredags var vi bara hemma, skönt.

Igår var det bildäcksbyte så det genomfördes med middag i Ringdalen. Grillat är gott!


Idag har vi varit ner till lilla Mammsen jag, Rickard & moster. Gjorde lite fint nu inför våren och påsk. Och fint blev det som ni kanske kan se. Jag måste helt enkelt bli ungefär 100000000 ggr bättre på att lägga in bilder. Det bara är så. Peppa mig och påminn mig, okej?!

Blev bjuden på mat idag av moster Maus, ugnstekt falukorv och potatis. Det var mumma.


Ska strax ta och krypa till kojs!

I morgon blir det plugg, sen har jag lovat småbarnen i Ringdalen att göra påskris med dom. Eller egentligen är det väl Mamma Mia som kan flörta, om man ska vara helt ärlig ;)

Av Beatrice Lundh - 14 april 2011 01:07

Sitter på mitt oerhört stökiga rum i H-sand. Sjukt att jag kan lyckas med detta. Men när jag sitter här fylls jag av olika känslor. Jag känner mig ensam. Alltså inte det ensam när man myser ner sig i soffan och bara mår gott. Jag känner mig ensam med stort E!


Alltid när den ensamheten kommer krypande är det alltid lilla Mamma som kommer tillbaka i tankarna. Min Mamma, min älskade Ängel. Nu har det gått snart 2 år sedan du lämnade livet tillsammans med oss andra här på jorden. 2 år! Jag har klarat 2 år utan dig vid min sida. Jag känner mig stark, oerhört stark, men samtidigt så ledsen.


Har kommit till insikt att varje dag inte längre är en kamp, jag behöver inte längre kämpa. Mamma, jag vet att du finns med mig. I allt jag gör och tar mig för. Sorgearbetet går på högvarv, men jag ringer dig fortfarande ibland. När sorgen blir för stor och klumpen i magen känns påträngande, när hjärtat bara skriker efter att få höra din röst. Jag skulle göra vad som helst för att få se dig igen.

Älskade Mamma, jag saknar dig så!


Älskade mamma, vem är väl som du?

Ingen i hela världen..

Av Beatrice Lundh - 12 april 2011 18:01

Så var den andra dagen till ända! Så oerhört skönt att komma ifrån de där stenhårda stolarna på skolan. Träsmak i baken är bara förnamnet. Huvva! Dagen har spenderat med Herr och Fru Matematik här på skolan, oerhört trevliga människor, dock inte det de lär ut tråkigt nog. Tentan knackar snart på dörren men jag öppnar den fan inte! Jag vill inte ha tentamen, svårare än så är det faktiskt inte.


I morgon ska det tydligen opponeras på varandra. Och hur hade jag tänkt att det skulle gå till när jag bara sitter här då? Va? Va? Va?

Bloggplatsen är ju SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ mycket viktigare.. Hmm, vem fan försöker jag lura?


Skulle behövt springa iväg och köpa lite snus också, men vem orkar det egentligen? Blir så oerhört trött och sliten när jag har pressen på mig.


Ska se hur jag gör och hur det blir..


Ajöken fröken!

Av Beatrice Lundh - 3 april 2011 10:21

Så var den här igen, helgens sista dag. Tog en riktig sovmorgon i morse så jag är utvilad! Herrn i huset sover dock fortfarande, kanske bör gå och väcka han?


Varför är våren så envis. ena dagen ger den skinande sol och dagen efter är det mulet, grått och tråkigt. Varför är det alltid såhär? Solen kan väl vara framme tills snön är helt borta så det går lite snabbare och sedan bara fortsätta att vara där? Ska ta mig ett rejält snack med Moder Jord nästa gång jag stöter på henne..

Av Beatrice Lundh - 2 april 2011 14:50

Dagen har varit otroligt lugn. Det enda jag har gjort är att skura lägenheten. Så det är gjort och oerhört skönt känns det. Har även hunnit med att sova en timme eftersom hjärnan bestämde sig för att jag skulle vakna 05.50 i morse.. Sånt som händer. Har nyss ätit lite fick med Mr. R och nu ska jag strax börja med maten. Idag bjuds det på stek, potatis och "skysås". Helt underbart gott!!

Av Beatrice Lundh - 1 april 2011 22:05

April är åter igen här. När man går ut och det faktiskt går att säga att det är varmt, att våren äntligen är påväg! Fantastiskt.


Barnen har lurats hela dagen och de har verkligen haft så roligt, när de knappt kan hålla sig för skratt och när man ska spela med och låtsas att man inte märker att de är lite bus på gång. Praktiken går underbart bra den också. Snart dax för innevecka igen.


Helgen ska det njutas av vädret, av mina underbara Rickard och att bara vara. Kanske ska jag även börja fila på uppgifterna jag måste göra. Ska också ta och ladda upp lite bilder som jag inte gjort på evigheters evighet. Jag som skulle matblogga. Btw så har jag funderat lite just kring matbloggen, jag kommer att lägga in de maträtter som jag helt enkelt knäpper kort på, de behöver inte vara ovanliga maträtter utan bara mat som man kan inspireras av eftersom jag och Rickard nästintill aldrig går efter kokböcker när vi lagar mat.


Men nu är det fredagkväll, nu ska jag hitt på nå!

Presentation


Välkommen hit! Jag som skriver här heter Beatrice med den charmiga åldern 21. I min blogg kan ni följa min vardag med studier, kläder, matlagning och allt bus. Nyinflyttad till Sundsvall tillsammans med min Sambo Rickard och mina två katter.

Translate

Svara är du gullig! :)

Hur hittade du hit? :)
 Facebook.
 Jag följer din blogg, kan adressen.
 Bloglovin
 Via en annan blogg.
 Av en slump.

Senaste inläggen

Kategorier

Vad vill du veta? :)

0 besvarade frågor

Bloggar jag håller koll på :)

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22 23 24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Stats


Ovido - Quiz & Flashcards